top of page

Om Dyreoasen

Mit navn er Bitta Wöhliche og jeg er en årgang '78.

Jeg har i gennem hele min barndom haft mange skønne dyr, så som hunde, katte, heste, kaniner, marsvin og fugle. Da min barndom var på en gård på Lolland lærte jeg at have et naturligt forhold til dyr og at de ikke var legetøj. Denne respekt har fulgt mig op i mit voksenliv. Disse skønne dyr er jeg taknemlig for at har været i min barndom.

 

Jeg har en lang uddannelse bag mig som adfærdsbehandler og hundetræner (læs mere om det inde på min hundetræningsside)- denne baggrund gør at jeg aldrig har problemer med at hunde ikke vil have klippet negle her eller er bange eller utrygge. Jeg kan læse hunde :-)

 

Jeg er uddannet hos Alice Weiglin – Alice hundesalon i København. Alice er nok en af Danmarks bedste til at klippe og har mange kunder som udstiller på højt plan. Dette lærte mig at ”svinge saksen” pænt samt blive ”bidt af udstillingsverden”.

Jeg har siden hen deltaget i kurset i både Danmark og udlandet (UK og USA) og har ligeledes også undervist i grooming i flere lande. Fortrinsvis gruppe 1 hunde (hyrdehunde).

Min kundebase kører lige fra søde alm. familiehunde som skal holdes fine til daglig, til bange hunde som har brug for en frisør, som forstår at behandle dem med blød hånd, til hunde der bliver udstillet på absolut topplan. Her er plads til alle typer af hunde i min salon.   

 

Jeg har ikke mange hunde i min salon af gangen – dette gør at jeg undgår at hundene bliver stresset fordi de skal forholde sig til en masse hunde samt også skulle vaskes, klippes og føntørres.

 

Glæder mig til at tage imod dig og din hund :-)

hvem er jeg (1).jpg
bottom of page